Kan ve Kemik bütün Insanlarda bulunur; farkli olan Yürek ve niyettir..
...Aşkın Rakamları…
“0″dan başlarsın yaşama,
“1″bakmışsın girivermiş hayatına,
“2″de bir özlersin,
“3″günlük ayrılık ölüm gibi gelir,
Hayat; Bir Sokak Çocuğunun Cebi Kadar Boş , Öznesiz Bir Cümle Kadar Değersiz ve Senin Bana "Nasılsın" Soruna "İyiyim" Dediğim Kadar YALAN...
Aşk tek'ti..
Aşk sek içimlik bir zehirdi
Çekmecelerden çok sonra çıkan bir beyaz kağıtla iç acıtansebepti..
Aşk hep'ti..
...Hep'si geçti..
Aşk hiç'ti..
Dedim ya
Tek seferle sek içimlikti
İçende içiren kadar kendinden geçti ve gençti her yeni gelişindeyaşa-başa bakmadan nabız attıran ispiyonlarıyla iftiralanan..
Kimselere anlatamadım..
Aşk tekti..
Bir yalın anlamdan
Bir yalan Aşktan
Bir yılan şahmerandan geçtim
Sana dengimdenk geldim..
Boşuna buyruk harfleri doldurmak üzere hoşça kalırken vedalar
Baş harfiyle
Bir Aşk
Har edişlerle
Tenime iz kalırsa
Hayal edilemez senden sonra bir hayat..
Temennim sadece
Beni Aşk'la sen anla-t.
Düşünüyorumda aşk denilen bu kelimeyi sorsam ne cvp verirdiniz. Eskiden aşık aşkına dokununca titrerdi. Şimdi öpse az diyor. Eskiden sen ol yeter derlerdi , şimdi yatla katla gel deniliyor. Eskiden aşk sevgi beslerdi. Şimdide ne yapsan yetmez oluyor. Sizce aşk eskidenmi aşktı yoksa şimdimi aşk ?
Zamansız geLiyorsun aklıma.Gece ve gündüz ayrımsız.Ya bir ışığın ortasında dağıtıyorsun aklımı.Ya da gecenin bilmem kaçında bölüyorsun uykumu. Ya gözlerin geliyor aklıma...Yada hayalin çıkıyor karşıma ..'Unutuyorum' unutmasınada ama Seni Değil Senden başka Herşeyi ..
ŞİMDİ UZAKTASIN BENİMLE DEĞİL, BEN İSE YALNIZIM SENİNLE DEĞİL, ADIN YÜREĞİMDE DİLİMDE DEĞİL, YÜREĞİM SENİNLE, BENİMLE DEĞİL, SENİ SENDEN ÇOK SEVİYORUM ELİMDE DEĞİL
Canından bile çok sevdiğin insana yabancı olursun ya hani. Birgün karşılaşmamız gerekecek.Parmağındaki halkayı farkettirmeden saklayacaksın sen,
Ben gözlerimi kaçıracağım senden. Varsa yanımızda biri soracak, kimdi o ?
İstemeden öldüreceğiz birbirimizi cevaplarımızla yine ' Hiç , birine benzettim galiba...
konuşsam dilim yanar ,sussam kalbim. önce duruyorum sonra susuyorum.
içimden çıkan lafların etrafı ,yanqın yerine çevireceğini düşününce
kilit vuruyorum dilime. yan!. diyorum içime!. sadece sen yan!. ve
dayan!. diyorum qönlüme!. herkes mutlu olsun sen dayan! ..
Sevmeyi bilmiyosan kullanma iki kelimeyi ne sen kirlet ağzını O güzel sözle.Ne o güzel söz ağlasın kimlerin diline düstüm diye.
Suyun, ateşi her zaman söndüremeyeceğini, ağladıkça anladım...
Sevmeye layık olmayanı hatırlayarak değerli etme. Dönmek mi istiyor, bir şans daha verme. Unutma; "sevgi yürekli olana yakışır".
Sen benim hüzün yanımsın. Her doğan günle bir kez daha ümidimi yıkan tarafımsın..“Ah çıksa gelse şimdi” diyecek kadar kendimi kaptırdığım saflığımsın.
Ve her defasında kendime kırk kez söyleyip kırk kez yanıldığımsın..
İnsanlar fazla sevilmemeye programlı galiba. Ne zaman çok sevildiğimi hissetsem gidesim gelir. Ve ne zaman çok sevsem o gider.
Birinden 'utanıyorum'.. sonra 'U' gidiyor, onu 'tanıyorum'.. zamanla 'T' de gidiyor, onu sadece 'anıyorum'.. en son 'anı'lar da gidiyor, 'yorum' yapamıyorum...
Seni neden mi sevdim ? Bu sevdanın hesabınımı istiyorsun şimdi benden? Haklısın aslında,ödeyeceğim bir bedel olmalıydı bu sevgi için. Oysa ben;hesabını kitabını yapmamıştım bu sevginin... Çünkü “şu kadar verirsem bu kadar alırım”diyenlerden olmadım hiçbir zaman..Seni severken kaybedeceklerimden haberdar bile değildim...Severek kaybett...im seni zaten biliyorsun bunu değilmi ?
Bazen diyorum ki onu kafama takmamalıyım. Sonra da diyorum ki; önce kalbimden atmalıyım ..
Küçükken hayvanlarla konuşabilsem ne ilginç olurdu diye düşünürdüm. Meğer yıllardır iletişim kurabildiğim bir sürü hayvan varmış ...
Nedendir bilinmez sevgi hep haketmeyene verilir.Nerde canına eden varsa onlar girer hayatına.Ama ne olursa olsun yürek hep haketmeyene açar kapılarını.Haketmeyenler hayatının ilgi odağı olurlar.Geriye dönüp bakarsın ki o senin HERŞEYİNKEN sen onun HİÇBİRŞEYİSİN
Kimi güzelim der sevdiğine, kimi özelim; ama sevgi ne özellik ister, nede güzellik. Sevgi sadece yürek ister…
Bir bakış ki kudreti hiç bir lisan da yoktur, Bir bakış ki bazen şifa, bazen zehirli bir oktur...
Korkma !Beddua etmiyorum."TUTAR BİLİYORSUN".O yüzden dudaklarımdan ah dökülmez.Ne de olsa bir zamanLar SEVMİŞTİM SENİ.Yüreğime olan Saygımdan mühürlendi sesim.Hakkında tek kötü cümlem yok.Hırsım,intikamım, öfkem, kinim, Hiçbiri yok ancak daha da acı olanı."ARTIK SANA SEVGİM DE YOK".Bu bile öldürebilir aslında insan olanı..
Birini öLdürüp toprağa gömersin , kimse anLamaz... dışardan bakınca orada biri oLduğunu.. Ama sen biLirsin o toprağın aLtında ne oLduğunu.. "Sevdiğimi" unuttum diyenLerde böyLedir. KaLpLerine gömerLer , "Unuttum" derLer.. DışardakiLer anLamaz ama seven biLir içinde çürüyen cesedin kime ait oLduğunu.
Beni en çok kandıranın sen olması, senin çok iyi bir yalancı oluşundan değil, benim en çok sana inandığımdandır!…
Sevmenin en kötü yanı ne biliyormusun? ondan ayrıldıktan sonra onu hala seviyor musun? sorusuna kalbinle evet ama dilinle hayır demek
Özlemin tarifi yok, kim ne demişse sebebi çaresizlik. Yanımdayken bile sana doyamazken, nasıl anlatılır ki sensizlik !
Bazen öyle bir konuşacaksın ki karşndaki cevap veremeyecek.Bazende öyle bir susacaksınki karşındaki konuşmaya cesaret edemeyecek
İnsan yaşamı boyunca aslında bir kişiyi sever. Önceki ve sonrakiler birer arayış, kaçış yada aldanıştır.
"Güneş herkesin üzerine eşit doğar ama ; Gül başka, leş başka kokar.''
Hayatın en güzel anı herseyden vazgeçtiginizde, Sizi hayata baglayan birinin oldugunu düşündügünüz andır.
En çok da 3 şey yorar insanı; Affetmek, İçi yanarken susmak ve olmayacağını bildiği halde hayal kurmak
Hayatta silgim hep kalemimden önce bitti. Çünkü kendi doğrularımı yazacağım yere, tuttum başkalarının yanlışlarını sildim.
"Unutmazsan senin, affetmezsen onun canı acıyacaktır. "Unutma, affetmek ve unutmak sadece iyi insanların intikamıdır".
Soralarsa benı sana sevılmeden sevıyodu de.Ne kadar da saftı de. O kadar sevıyodu ki kaldıramadım de... İçinde bır ates yaktım hala yanıyor de...Gıtmeyınce,aramayınca erıdı bitti de... Bİ de dünyası var onuda BEN kararttım de...Kendi elıyle çukur kazdı bende gömdüm de....
Bilir misin ne zordur severek yaşamak. Ona benimsin deyip sarılamamak.. Ne zordur hep yakın hissedip aslında ondan uzak olmak..
Nihal Acar diyorki: (yazar)karsiliksiz asik olmanin en guzel yani, baskasina karsi umut besleyip göt gibi kaldiginda aslinda seni sevmiyodum bile diyebilmek...
Bir erkeğin yumruğu kadar serttir, bazen bir kadının sözü.. Biri dişlerini döker biri düşlerini..
Ben onu kendime farz kılarken meğer o bu aşka niyetsiz başlamış...