Gönderen Konu: Nerden? Nereye?  (Okunma sayısı 27718 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SentineL

• Forum Kurdu
  • *
  • Güneş batmaz, biz kalırız gölgede..!
Ynt: Nerden? Nereye?
« Yanıtla #20 : 22 Mart 2006, 00:57:13 Çrş »
kırıldı saatim.. takvimleride şaşar olduk..
Güvercinlerin guu’lamasını dinliyorum penceremin pervazında.. Geldiklerinde, her gün; ufaladığım ve önlerine koyduğum dün’ümün başında!..
Dünn... Her dün bir kırıntıdır artık; canımdan alıp, cam dibine koyduğum!..

Çevrimdışı aNgeLoves

• Forum Tutkunu
  • *
  • FoqurdaKanLı : ))
Nerden? Nereye?
« Yanıtla #21 : 30 Mart 2007, 12:04:27 Cum »
Öncelikle tebrik ederim.Gerçekten büyük bir değişim ve çokta güzel.Yaklaşık 2 aydır üzerinde çalıştığım bir site projem var benimde böyle küçük olucak ama kim bilir belki birgün bende böyle büyütebilirim...Kader,kısmet...Çok büyük bir emek olduğundan şüphem yok.Bilgisayarım şu anda tamirde ve site dosyalarım gidicek diye öyle cok korkuyorum ki...Çünkü gerçekten emek çok büyük..Daha açılmadan kaybetmekten korkuyorum sitemi : (( İnşallah açılınca değerlendirmesini sizde yaparsınız : )
eLLerimde BiR infaZ...Gözlerimde kanLı yaŞ...
Bende aŞkın Bitti aRTık...YÜREĞİMDEN ÇIK YAVAŞ !!

Çevrimdışı Zynep

• Artık sende "biz" densin..
  • *
  • Stranger&Zynep
Nerden? Nereye?
« Yanıtla #22 : 30 Mart 2007, 12:07:50 Cum »
Öncelikle tebrik ederim.Gerçekten büyük bir değişim ve çokta güzel.Yaklaşık 2 aydır üzerinde çalıştığım bir site projem var benimde böyle küçük olucak ama kim bilir belki birgün bende böyle büyütebilirim...Kader,kısmet...Çok büyük bir emek olduğundan şüphem yok.Bilgisayarım şu anda tamirde ve site dosyalarım gidicek diye öyle cok korkuyorum ki...Çünkü gerçekten emek çok büyük..Daha açılmadan kaybetmekten korkuyorum sitemi : (( İnşallah açılınca değerlendirmesini sizde yaparsınız : )

Size kolay gelsin demek elbette emeğe saygımızdan. Ancak hemen belirtmeliyim ki Sitemiz Kuralları çerçevesinde, farklı bir Forum sitesinin adını vermek, reklamını yapmak kesinlikle yasaktır.
Bilgisayarınızı tamire yollamadan önce dosyalarınızın kopyasını almadıysanız, sanırım emekleriniz boşa gidecek:(
Yine de size kolay gelsin diyorum.

Çevrimdışı aNgeLoves

• Forum Tutkunu
  • *
Nerden? Nereye?
« Yanıtla #23 : 30 Mart 2007, 12:27:50 Cum »

Size kolay gelsin demek elbette emeğe saygımızdan. Ancak hemen belirtmeliyim ki Sitemiz Kuralları çerçevesinde, farklı bir Forum sitesinin adını vermek, reklamını yapmak kesinlikle yasaktır.
Bilgisayarınızı tamire yollamadan önce dosyalarınızın kopyasını almadıysanız, sanırım emekleriniz boşa gidecek:(
Yine de size kolay gelsin diyorum.

Forum olmayacak sadece kendi yazılarımı paylaştığım bir site olucak hee maileme gelen yorumlara göre bakıcaz artık : )) Reklam yapmam zaten şüpheniz olmasın.Forum ahlakınıda,emege saygıyada iyi bilirim.Pek yabancı olmadığım konulardır ; )

Çevrimdışı Zynep

• *
  • Stranger&Zynep
Nerden? Nereye?
« Yanıtla #24 : 30 Mart 2007, 12:34:29 Cum »
Aaa, bu hoş, şimdi oldu ama dediğim gibi dosyaları kaydetmediyseniz:( Ama sanırım elinizde kopyaları vardır.
Bu arada olumlu düşünceleriniz için teşekkürler.:)
Aramızda duyarlı arkadaşları görmek çok keyifli elbette.
Umarım Sitenizi ziyaret etmek şansımız olsun...

Çevrimdışı aNgeLoves

• Forum Tutkunu
  • *
Nerden? Nereye?
« Yanıtla #25 : 30 Mart 2007, 12:40:04 Cum »
Yaaa Zeynep niye öyle diyosunnnn :'( Zaten herkes öyle diyo kac gündür rüyalarıma giriyo laptopummmm : ((((((( Ama teknik bir sorundu format atılmasın diye notta yazdılar off : (( Gider bütün ödevlerim,sitem,müziklerim,hazırladığım flash siirlerimm.. Aglıcam ben az musade bana :'(

Çevrimdışı Zynep

• *
  • Stranger&Zynep
Nerden? Nereye?
« Yanıtla #26 : 30 Mart 2007, 15:01:00 Cum »
Ağlama:)
Format atoılmazsa neden gitsin ki? İyi de dikkatimi çekti, sen bu pc bilgisiyle nasıl sayfa hazırlıyorsun ki kendine ???

Çevrimdışı gatri

• *
  • yanıldım...
Nerden? Nereye?
« Yanıtla #27 : 11 Haziran 2007, 12:00:07 Pzt »
merhaba bu siteyi tesadüfen gördüm hoşuma gittiği için üye oldum.ilk merhabama cevap alamadığım için kırılmış ve ikinci bir yazı yazarak ayrılmayı düşünmüştüm.ve ondan sonra bu sitenin sıcaklığını içindeki arkadaşların dostluğunu görüp iyiki o ikinci yazıyı yazmışım diye düşünüyorum.her zaman yanınızdayız ayrıca bu güzel site için sizi tebrik ederim.
sana git diyemem
ama...
kal demek te gelmiyor içimden...

Çevrimdışı Zynep

• *
  • Stranger&Zynep
Nerden? Nereye?
« Yanıtla #28 : 11 Haziran 2007, 12:43:26 Pzt »
merhaba bu siteyi tesadüfen gördüm hoşuma gittiği için üye oldum.ilk merhabama cevap alamadığım için kırılmış ve ikinci bir yazı yazarak ayrılmayı düşünmüştüm.ve ondan sonra bu sitenin sıcaklığını içindeki arkadaşların dostluğunu görüp iyiki o ikinci yazıyı yazmışım diye düşünüyorum.her zaman yanınızdayız ayrıca bu güzel site için sizi tebrik ederim.

Teşekkürler gatri:)
Paylaştıkça tutku olur zaten Kalbim...

Çevrimdışı Cσ∂єx

• Site Sahibi
  • *
  • Sus(muş)!...
    • Kalbim
Nerden? Nereye?
« Yanıtla #29 : 22 Ağustos 2007, 02:22:14 Çrş »
Bugün dolanıyordum sayfalar içinde...
Dalmış gitmişim.
İnsan maziyi anımsayınca, bir hoş oluyor.
Özgür'lük! Daha iyi anlıyorum artık seni :)

İsyan etme gökyüzü, benim kadar ağlayamazsın.