0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
söyliycem ben
Hamsterin cok tatli benim hamsterim o kadar tatli digil.Annem bu soylediklerini duymasin valla bire bir uygular bi ara hamsterimi bahcedeki kediye vermeyi dusundu son anda aldim Gullerde cok guzel Tesekkurler
anladımmm ben kaybetmem kolay kolay perim dikkatliyimdirzaten benim evde gidebilecek fazla yeri yok güvenliğe önem veririm
Alıntı yapılan: SAILORMOON_AYKA - 04 Eylül 2009, 17:54:56 CumHamsterin cok tatli benim hamsterim o kadar tatli digil.Annem bu soylediklerini duymasin valla bire bir uygular bi ara hamsterimi bahcedeki kediye vermeyi dusundu son anda aldim Gullerde cok guzel Tesekkurler Aslinda sevmiyor gibi gozukuyor ama gecenlerdegece vakti gizlince yemek vererken sevdigini gordum Hic bi sey soylemedim ne yapalim tiksiniyor farelerden Aslında daha tatlıları vardı alırken geç kalmışız satılmıştı...Tek güzelligi minicik yaratıgın sana muhtaç olması (:bne o akdar acımasız degilim ama
Alıntı yapılan: razi - 04 Eylül 2009, 17:51:55 Cumsöyliycem benHele bir dene,hele bir deen
Alıntı yapılan: Nazlıcan - 04 Eylül 2009, 17:57:39 CumAlıntı yapılan: SAILORMOON_AYKA - 04 Eylül 2009, 17:54:56 CumHamsterin cok tatli benim hamsterim o kadar tatli digil.Annem bu soylediklerini duymasin valla bire bir uygular bi ara hamsterimi bahcedeki kediye vermeyi dusundu son anda aldim Gullerde cok guzel Tesekkurler Aslinda sevmiyor gibi gozukuyor ama gecenlerdegece vakti gizlince yemek vererken sevdigini gordum Hic bi sey soylemedim ne yapalim tiksiniyor farelerden Aslında daha tatlıları vardı alırken geç kalmışız satılmıştı...Tek güzelligi minicik yaratıgın sana muhtaç olması (:bne o akdar acımasız degilim ama
Alıntı yapılan: Nazlıcan - 04 Eylül 2009, 17:55:55 CumAlıntı yapılan: razi - 04 Eylül 2009, 17:51:55 Cumsöyliycem benHele bir dene,hele bir deen Zaten bu konuyu arıyordu benim söylememe gerek kalmadı kendi oku sadece bu konuyu bulmasını sağlasam yeter