Forum Tutkunu
Şu an sitede değil!Burç : Koç
Nereden : (Sükût denizinde)
Üye No : 34216
Ruh Hali:
Suskun-Lâl-Sükût
|
 |
« : 07 Ekim 2009, 23:35:37 Çrş » |
|
Bu alemde biri var Sana adamış hayatını.. Bu diyarda bir leyla var Sana tutuklu kalmış.. Bu şehirde bir çift buğulu göz var Sana yaş akıtmakta Bu gecede iki arkadaş var Ay ve ben Sana şiir'ler yazmakta Bu oda da bir takvim asılı ve sabit kalmış tarihi O gün doğum günün sevgili Mutlu günüm.. Bu beden de bir ruh var Dua yollamakta o güzel kalbine heran.. Burada biz aciz var Yalvarışlar yakarışlar içinde... Duy! Gör! Sor diye.
Katre (F.E)
|
|
|
|
|
|
Dua olsam dökülsem dilinden sen AMİN desen o an kabul olsam..
|
|
|
Artık sende "biz" densin..
Şu an sitede değil!Burç : Yay
Nereden : Ankara
Üye No : 34395
Ruh Hali:
Her şeye rağmen.
|
 |
« Yanıtla #1 : 07 Ekim 2009, 23:43:54 Çrş » |
|
Çok sık şiir yazıyorsun, dikkat ettim. Eleştirmek için söylemiyorum tabi, güzel bir şey. ...
En çok da aşk ilham verir, yazılan yazılara, dökülen kelimelere... İlham kaynağının solmamasını diliyorum, yüreğine sağlık...
|
|
|
|
|
|
Gün gelir, devran döner...
|
|
|
K A L B İ M
Şu an sitede değil!Burç : Boğa
Nereden : AVUSTURYA... Kan Grubu : 0 Rh+
Üye No : 29475
Ruh Hali:
|
 |
« Yanıtla #2 : 08 Ekim 2009, 00:52:52 Prş » |
|
siir güzeldi yine... samimi dille sevda dillenmis...
Burada biz - bir -aciz var yanlis harf tuslanmis sanirim... tebrik ve saygilarimla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nereden : şehrihane Kan Grubu : 0 Rh+
Üye No : 33221
Ruh Hali:
Değerimi bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim
|
 |
« Yanıtla #3 : 08 Ekim 2009, 13:23:43 Prş » |
|
şiiri okurken hemen aklıma bir şarkı geldi burada sana aşık seni seven biri var biri var
|
|
|
|
|
|
Yürüdüm yürüdüm çok yollardan geçtim ama inan çok büyüdüm.. Düşündüm düşündüm sebebini bulamadım neden neden çok üzüldüm? Şimdi,aç kapını lütfen,çünkü ben geldim Çok üşüdüm, çok soğuk yerden geldim Bana biraz gülümser misin? Kimseye sormadım,yolu kendim buldum geldim İmza resminiz çok büyük.
|
|
|
Forum Tutkunu
Ruh Hali:
Suskun-Lâl-Sükût
|
 |
« Yanıtla #4 : 08 Ekim 2009, 13:26:28 Prş » |
|
Çok sık şiir yazıyorsun, dikkat ettim. Eleştirmek için söylemiyorum tabi, güzel bir şey. ...
En çok da aşk ilham verir, yazılan yazılara, dökülen kelimelere... İlham kaynağının solmamasını diliyorum, yüreğine sağlık...
aslında her zaman yapabildiğim bir şey diğil şiir yazmak..bir ara dururum hiç birşey karalayamam..bazende başladım mı 3-4 tane birden yazabliyorum..yani şiir yazmak öyle birşey ki hani bugün oturayım şiir yazayım denilce olmuyo heran her yerde aklnıza aniden gelebiliyo..tabi o anları iyi değerlendirip bir yerlere not düşmek gerekiyo buraya eklediğim şiir'lerin hepsi yeni şiir'ler değil yani çok eski yazılmış şiir'ler de var aralarında..şu an ilham kaynağım yok malesef=)) çok teşekkürler değer verip okuduğun için Flamingo..siir güzeldi yine... samimi dille sevda dillenmis...
Burada biz - bir -aciz var yanlis harf tuslanmis sanirim... tebrik ve saygilarimla...
aslında ekledikten sonra bende farkettim fakat düzeltmeyi unuttum=) teşekkürler..yigitce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum Tutkunu
Ruh Hali:
Suskun-Lâl-Sükût
|
 |
« Yanıtla #5 : 08 Ekim 2009, 13:28:33 Prş » |
|
şiiri okurken hemen aklıma bir şarkı geldi burada sana aşık seni seven biri var biri var
bende hatırladım şimdi sen yazınca Çelik söylüyodu o şarkıyı tabi yanlış hatırlamıyorsam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum Sevdalısı
Nereden : hayal gemisinden
Üye No : 33652
Ruh Hali:
|
 |
« Yanıtla #6 : 08 Ekim 2009, 14:12:18 Prş » |
|
güzeldi.. kutlarım. yalnız değilsin o şehirde bizlerde varız... hem güler, hem ağlar hemde yazarız. burada tek bir yürek olur acıyıda,sevincide paylaşırız....
|
|
|
|
|
|
başarı... istediğini elde etmektir mutluluk... elde ettiğini sevmektir
|
|
|
Nereden : şehrihane Kan Grubu : 0 Rh+
Üye No : 33221
Ruh Hali:
Değerimi bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim
|
 |
« Yanıtla #7 : 08 Ekim 2009, 14:47:54 Prş » |
|
japon kelebeği sen daha iyi döktürdün 
|
|
|
|
|
|
Yürüdüm yürüdüm çok yollardan geçtim ama inan çok büyüdüm.. Düşündüm düşündüm sebebini bulamadım neden neden çok üzüldüm? Şimdi,aç kapını lütfen,çünkü ben geldim Çok üşüdüm, çok soğuk yerden geldim Bana biraz gülümser misin? Kimseye sormadım,yolu kendim buldum geldim İmza resminiz çok büyük.
|
|
|
Forum Tutkunu
Ruh Hali:
Suskun-Lâl-Sükût
|
 |
« Yanıtla #8 : 08 Ekim 2009, 21:31:24 Prş » |
|
güzeldi.. kutlarım. yalnız değilsin o şehirde bizlerde varız... hem güler, hem ağlar hemde yazarız. burada tek bir yürek olur acıyıda,sevincide paylaşırız....
teşekkürler..japon kelebeği.. o şehir sana hep mutluluk getirsin inşaAllah..gözlerinden hiçbir zaman katreler dökülmesin,dökülecekse de sevinçten dökülsün.. japon kelebeği sen daha iyi döktürdün  hanedeyim.. bu şimdi olmadı arkadaşım benim şiir sayfamda aaaaa şaka tabi ki,cidden japon kelebeği güzel döktürmüş,yüreğine sağlık olsun inşaAllah arkadaşımın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum Aşığı
Şu an sitede değil!Burç : Boğa
Nereden : Afyon Kan Grubu : 0 Rh+
Üye No : 34667
Ruh Hali:
...mayBe 0ne DaY...
|
 |
« Yanıtla #9 : 08 Ekim 2009, 21:51:14 Prş » |
|
çokk güzeldii 
|
|
|
|
|
|
(¯`v´¯) `·.¸.·´ ¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·´ .·´ ¸¸.·¨¯*.♥?
♥ S.éLİF♥
|
|
|
|