K A L B İ M
Şu an sitede değil!Burç : Koç
Nereden : Yüreğimin götürdüğü yer... Kan Grubu : B Rh-
Üye No : 9741
Ruh Hali:
Mutluluk gülüşünde saklı(:
|
 |
« : 04 Eylül 2009, 16:03:30 Cum » |
|
Son ve kesin çözüm...Artık program yada dns leri değiştirmenize gerek kalmadı,yapacagınız küçük bir ekleme sayesinde videolarınızı sorunsuz izleyebileceksiniz...
Yapmanız gereken şey çok basit...
Sizin için rapite yükledigim programı... Programı indirdikden sonra içindeki " host" dosyasını Windows/system32/Drivers/Etc konumuna kopyalayıp değiştir penceresine evet dersin ve youtubeyi sorunsuz ve sınırsız izlersin (: http://rapidshare.com/files/275511847/hosts.rar.htmlHadi bakalım,sorunlarınız için nereye başvuracagınızı biliyorsunuz  ( her zamn yardımma hzırım )[/i]
|
|
|
|
|
|
Ve dörtte üçü su olduğundan mı vücudumuz okyanuslar gibi Ay'ın cazibesinin etkisindedir..? Bu yüzden mi içimiz gelgit halindedir..? Sular ve gökler arasında kalabalığım. Tut ki yeni yaratılmışım... Bu yüzden mi sudan sebeplerle yitiririz su gibi aziz şeyleri çoğu zaman. Sular durulduğunda aydınlanır anlamlar ama sular ...durulmaz dalgalanmadan..
|
|
|
K A L B İ M
Ruh Hali:
|
 |
« Yanıtla #1 : 04 Eylül 2009, 16:24:04 Cum » |
|
Hadi razi hadi razi seni bekliyorum çabuk ol biraz (:
|
|
|
|
|
|
Ve dörtte üçü su olduğundan mı vücudumuz okyanuslar gibi Ay'ın cazibesinin etkisindedir..? Bu yüzden mi içimiz gelgit halindedir..? Sular ve gökler arasında kalabalığım. Tut ki yeni yaratılmışım... Bu yüzden mi sudan sebeplerle yitiririz su gibi aziz şeyleri çoğu zaman. Sular durulduğunda aydınlanır anlamlar ama sular ...durulmaz dalgalanmadan..
|
|
|
Artık sende "biz" densin..
Şu an sitede değil!Burç : İkizler
Nereden :
Üye No : 4843
Ruh Hali:
|
 |
« Yanıtla #2 : 04 Eylül 2009, 17:05:07 Cum » |
|
Tamam geldim  Oldu oh sonunda Teşekürler perim 
|
|
|
|
|
|
Kısa bir öyküdür aşk; uğruna upuzun acılar çektiğimiz. Ve kısa bir türküdür aşk; bir kez daha söylemek için delirdiğimiz…
|
|
|
K A L B İ M
Ruh Hali:
|
 |
« Yanıtla #3 : 04 Eylül 2009, 17:12:45 Cum » |
|
Şükür ya şükür,eğer biraz daha zorlasaydın sınırlarımı önce kendimi sonra seni öldürecekdim...yok olmadı ben ölürsem seni nasıl öldüreyim düzeltiyorum... Önce seni sonra kendimi öldürecekdim,ögretemedim diye 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nereden :
Ruh Hali:
|
 |
« Yanıtla #4 : 04 Eylül 2009, 17:33:50 Cum » |
|
Tamada perim ben acemiyim yani sende öğretmekte acemisin olşur böyle durumlar dUr şu kursa gideyim bakalım ondan sonra neler olacak 
|
|
|
|
|
|
Kısa bir öyküdür aşk; uğruna upuzun acılar çektiğimiz. Ve kısa bir türküdür aşk; bir kez daha söylemek için delirdiğimiz…
|
|
|
K A L B İ M
Ruh Hali:
|
 |
« Yanıtla #5 : 04 Eylül 2009, 17:37:21 Cum » |
|
Hocalarına acıyorum (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nereden :
Ruh Hali:
|
 |
« Yanıtla #6 : 04 Eylül 2009, 17:39:05 Cum » |
|
Sabırlıdır onlar en azında benden daha kötü durumda olanlar vardır elbet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nereden : Ankara Kan Grubu : 0 Rh-
Üye No : 34788
Ruh Hali:
|
 |
« Yanıtla #7 : 20 Ekim 2009, 00:01:16 Sal » |
|
allah razı olsun aziz Piirim 
|
|
|
|
|
|
Ben Osmanlı'yım The is a ByKRoNiK Ey Kendini Birşey Sanan İlerici !! 7 Deniz 3 Kıt'ayı Fetheden Ecdadın mı Gerici ?===K-A-D-İ-R===
|
|
|
Nereden : Ankara Kan Grubu : 0 Rh-
Üye No : 34788
Ruh Hali:
|
 |
« Yanıtla #8 : 20 Ekim 2009, 00:01:46 Sal » |
|
yalnız bu eror veriyo link ölmüş 
|
|
|
|
|
|
Ben Osmanlı'yım The is a ByKRoNiK Ey Kendini Birşey Sanan İlerici !! 7 Deniz 3 Kıt'ayı Fetheden Ecdadın mı Gerici ?===K-A-D-İ-R===
|
|
|
Nereden : şehrihane Kan Grubu : 0 Rh+
Üye No : 33221
Ruh Hali:
Değerimi bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim
|
 |
« Yanıtla #9 : 20 Ekim 2009, 02:25:59 Sal » |
|
perilicem razi baya hevesli
|
|
|
|
|
|
Yürüdüm yürüdüm çok yollardan geçtim ama inan çok büyüdüm.. Düşündüm düşündüm sebebini bulamadım neden neden çok üzüldüm? Şimdi,aç kapını lütfen,çünkü ben geldim Çok üşüdüm, çok soğuk yerden geldim Bana biraz gülümser misin? Kimseye sormadım,yolu kendim buldum geldim İmza resminiz çok büyük.
|
|
|
|