K A L B İ M
Şu an sitede değil!Burç : Boğa
Nereden : AVUSTURYA... Kan Grubu : 0 Rh+
Üye No : 29475
Ruh Hali:
|
 |
« : 16 Haziran 2009, 20:40:30 Sal » |
|
BOSVERIN SIZ ASKI...
herkez askin pesinden kosar... ama ask elde olmayandir... ulasilamayan... hasret birakilan...
mecnun olmak kolay degil... ben biliyorum hic olmassa... o yüzdendir askindan kivraniyorum satirlarca uzaniyorum kucagina... bu bendeki hastalik sana ömürlük...
ya leyla lik... kolaymidir leyla olmak... düsündün mü hic bunu... kolay saniyorlar sac kivrimlarinda... yada sekilden sekile boyalarda... oysa ask... saygi duymaktir yaradilana... dürüst olmaktir icinde sakladiklarina... susmaktir ask...susamaktir... düz yollarda yokuslarca tikanmaktir... ulasilamayandir...zirvesi yüksek o yüzdendir sonu dert,elem... yüksek daglar gibi bilinen belkide cesaret edilemeyendir ask... ic cekmeler,boyun büküsler... kelimeleri yutkunmaktir...
simdi sorarim... kim ulasilamayanin derdinde... kim olmayacagini bile bile acilarla kalacagini bilerekten yada... herseye inat sevgi ötesinde bir yürek tasiyor, ele kirletmeden derinlerinde...
yok bosverin bunlari yalanci asklar hayali kurun... düsürün isterseniz nagmerdin diline yada oyuncak yapin dagitin basitce... nede olsa sizinde türkünüz söylenir icki masasinda bir gece...
my@yigitce2007 M. Konak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
K A L B İ M
Şu an sitede değil!Burç : Balık
Nereden : Azerbaycan
Üye No : 6959
Ruh Hali:
|
 |
« Yanıtla #1 : 16 Haziran 2009, 21:13:31 Sal » |
|
bos verememki guzeldi ezizim yigitce...tesekurler..
|
|
|
|
|
|
Her qaranliq gecenin bir gunesli sabahi var,yasamaga deyer...
|
|
|
Artık sende "biz" densin..
Şu an sitede değil!Burç : İkizler
Nereden :
Üye No : 4843
Ruh Hali:
|
 |
« Yanıtla #2 : 16 Haziran 2009, 22:53:51 Sal » |
|
oysa ask... saygi duymaktir yaradilana... dürüst olmaktir icinde sakladiklarina... susmaktir ask...susamaktir... düz yollarda yokuslarca tikanmaktir... ulasilamayandir...zirvesi yüksek o yüzdendir sonu dert,elem...
Susturdu beni...
Yüğegine sağlık...
|
|
|
|
|
|
Kısa bir öyküdür aşk; uğruna upuzun acılar çektiğimiz. Ve kısa bir türküdür aşk; bir kez daha söylemek için delirdiğimiz…
|
|
|
Moderatör
Şu an sitede değil!Burç : Yay
Nereden : İstanbul... Kan Grubu : B Rh+
Üye No : 6664
Ruh Hali:
On Bin Resme Dahil Olsam, Ben Veririm En İyi Pozu.
|
 |
« Yanıtla #3 : 17 Haziran 2009, 00:10:51 Çrş » |
|
Her bir dizen ayrı anlam ifade ediyor... Satır aralarındaki anlamları da dizelerinde hissedebilmek başka bir keyif... Yine, yeniden güzeldi Sevgili Yiğit. Yüreğine ve kalemine sağlık. Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Sahici...
|
|
|
K A L B İ M
Ruh Hali:
|
 |
« Yanıtla #4 : 17 Haziran 2009, 19:39:44 Çrş » |
|
bos verememki guzeldi ezizim yigitce...tesekurler.. ask, ask olduktan sonra bosverme sindy... tesekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
K A L B İ M
Ruh Hali:
|
 |
« Yanıtla #5 : 17 Haziran 2009, 19:40:42 Çrş » |
|
oysa ask... saygi duymaktir yaradilana... dürüst olmaktir icinde sakladiklarina... susmaktir ask...susamaktir... düz yollarda yokuslarca tikanmaktir... ulasilamayandir...zirvesi yüksek o yüzdendir sonu dert,elem...
Susturdu beni...
Yüregine sağlık...
susmuyoruz razi... konusuyor,yaziyor,istiyor velhasil öldürmemeye bakiyoruz... tesekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
K A L B İ M
Ruh Hali:
|
 |
« Yanıtla #6 : 17 Haziran 2009, 19:41:49 Çrş » |
|
Her bir dizen ayrı anlam ifade ediyor... Satır aralarındaki anlamları da dizelerinde hissedebilmek başka bir keyif... Yine, yeniden güzeldi Sevgili Yiğit. Yüreğine ve kalemine sağlık. Teşekkürler.
farkli görmenin,farki görmenin ayricaligiyla hep kal... tesekkürler güzel insan...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
K A L B İ M
Şu an sitede değil!Burç : Koç
Nereden : Yüreğimin götürdüğü yer... Kan Grubu : B Rh-
Üye No : 9741
Ruh Hali:
Mutluluk gülüşünde saklı(:
|
 |
« Yanıtla #7 : 28 Haziran 2009, 23:27:19 Paz » |
|
Biz boşversekde gönül boşver miyor (:
Yine döktürmüşsün Yiğit şiirlerini okumak güzeldi her ne kadar resimli olmamış olsada 
|
|
|
|
|
|
Ve dörtte üçü su olduğundan mı vücudumuz okyanuslar gibi Ay'ın cazibesinin etkisindedir..? Bu yüzden mi içimiz gelgit halindedir..? Sular ve gökler arasında kalabalığım. Tut ki yeni yaratılmışım... Bu yüzden mi sudan sebeplerle yitiririz su gibi aziz şeyleri çoğu zaman. Sular durulduğunda aydınlanır anlamlar ama sular ...durulmaz dalgalanmadan..
|
|
|
K A L B İ M
Ruh Hali:
|
 |
« Yanıtla #8 : 29 Haziran 2009, 13:16:14 Pzt » |
|
Biz boşversekde gönül boşver miyor (:
Yine döktürmüşsün Yiğit şiirlerini okumak güzeldi her ne kadar resimli olmamış olsada  evet Nazlican...resimli degildi,zaten onuda o an yazip sundum... tesekkürler... sevgiyle ve saglicakla kal...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artık sende "biz" densin..
Şu an sitede değil!Burç : Yay
Nereden : Ankara
Üye No : 34395
Ruh Hali:
Her şeye rağmen.
|
 |
« Yanıtla #9 : 29 Haziran 2009, 13:42:09 Pzt » |
|
Çok güzeldi, harikaydı hatta... Çok teşekkürler paylaşım için...
|
|
|
|
|
|
Gün gelir, devran döner...
|
|
|
|