K A L B İ M
Şu an sitede değil!Burç : Boğa
Nereden : kırıLgan bi dünYa..! Kan Grubu : 0 Rh+
Üye No : 31805
Ruh Hali:
..Sebebim olanlar bayramlar etsinler..
|
 |
« : 04 Haziran 2009, 01:56:52 Prş » |
|
Hadi bakalım sizlere ana fikir etrafında muhabbet döndürebileceğiniz bir konu. Bir akrep, çağlayarak akan bir ırmaktan karşıya geçmek ister.O sırada suda yüzen bir köpek görür. Köpeğe,"Bakar mısın, beni karşıya geçirir misin, ben geçemiyorum".der Köpek akıllıdır, "Sen bir akrepsin, seni karşıya geçiremem, beni sokarsın."diye cevap verir. "Yemin ederim seni sokmayacağım, mutlaka karşıya geçmem gerek." der akrep. "Sana nasıl inanayım?" diye sorar köpek... Akrep şöyle der: "Düşün, nehrin öteki kıyısında olmam gerek, bunun için bana yardım eden birini neden sokayım ki! Hem de sana söz verdim." Köpek ikna olur ve akrebi sırtına alıp yüzmeye başlar.Tam karşıya ulaştıklarında, akrep köpeği sokar...Ölmek üzere olan köpek,"Hani söz vermiştin; sokmayacaktın beni, neden yaptın bunu?" diye inler. Akrebin cevabı kısadır... "Çünkü, bu benim doğam!" İnsanları karakterleriyle değerlendirin... Can çıkar huy çıkmaz... mı acaba?Gerçekten öyle mi? Bir insan 7'sinde neyse 70'inde o mudur?5 sene önceki sizle şimdiki siz aynı mı? İşin olgunlaşma boyutu nedir?
Alışkanlıklar, kişisel özellikler vs...
Örneklemeli açıklamalarınızı, fikirlerinizi bekliyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2009, 23:02:24 Cum Gönderen: Cσ∂єx »
|
|
"Gönlümsün yaşadım yaşanacak geri kalan ömrümsün ayrılıklar olmasında aşkın öldürsün izin ver hayatında kalayım sonsuza sürsün dünya aşk görsün"
Şanssızlığa katlanabiliriz, çünkü dışarıdan gelir ve tümüyle rastlantısaldır. Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan, yaptığımız hatalara hayıflanmaktır.
Oscar Wilde
|
|
|
Artık sende "biz" densin..
Şu an sitede değil!Burç : İkizler
Nereden : İçinden :D
Üye No : 32806
Ruh Hali:
Bazen En İyi İnsanlr En Kötülerindn Çıkar.Leverage
|
 |
« Yanıtla #1 : 18 Temmuz 2009, 13:34:57 Cts » |
|
Bir insan 7 sinde ne ise 70 inde de o mudur bilemiyorum ama 7 sinde ne ise 17 sinde o olmadıgını biliyorum =).Hatta değişmeyen tek şeyin değişim olduğunu da biliyorum.5 sene öncesinin vermiş olduğu çocukluğun da etkisinde tabi ki biraz daha rahat olabiliyorsunuz.Ama artık insanlar size büyümüş gözüyle bakınca mecbur değişmek,ona göre davranmak,ona göre yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Diyeceğim o ki (diyeceğim o değil tabi .d ) ; Kişi değişmeye mecbur olduğu kadar ihtiyaç da duyar. Hikayeye gelince... O AKREBI BİR BULURSAM ZEHRİ BASICAM AĞZINA =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moderatör
Şu an sitede değil!Burç : İkizler
Nereden : Yüreğinden...
Üye No : 13061
Ruh Hali:
çok özledim..çok...
|
 |
« Yanıtla #2 : 22 Temmuz 2009, 16:46:33 Çrş » |
|
Can çıkar ,huy çıkmaz demişler... fakat ben böyle düşünmüyorum..
insan evladı illa ki değişiyor.Hayat bizi öyle noktalara getiriyor ki ,öyle zamanlar oluyor gördüğümüz,yaşadığımız olaylar karşısında olumlu ya da olumsuz değişebiliyoruz..Genetik anlamda değişm göstermeye biliriz.. İnsan büyüdükce kişiliği,huyu,mutlaka değişiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artık sende "biz" densin..
Şu an sitede değil!Burç : Yay
Nereden : ankara Kan Grubu : B Rh+
Üye No : 33546
Ruh Hali:
|
 |
« Yanıtla #3 : 22 Temmuz 2009, 19:55:29 Çrş » |
|
can çıkar huy çıkmaz , bir insan 7sinde ne ise 77.sindede aynı oluyor.yalan söyleyen biri yaşı, işi, konumu ne olursa yine yalan söyler.bir insan tembelse oturduğu yerde bile yorulur,tırnaklarını kemiren biri değil 77 100 yaşına gelse yine kemirmeye devam eder,iyilik sever biri ne kadar darbe yesede yine iyiliklerine devam eder......... vs vs......uzayıp gider
|
|
|
|
|
|
hayat daima son sözü söyler ama benimde söyleyecek cümlelerim var
|
|
|
K A L B İ M
Ruh Hali:
|
 |
« Yanıtla #4 : 06 Ocak 2010, 01:04:53 Çrş » |
|
çıkaar çıkaarr.. (:
|
|
|
|
|
|
"Gönlümsün yaşadım yaşanacak geri kalan ömrümsün ayrılıklar olmasında aşkın öldürsün izin ver hayatında kalayım sonsuza sürsün dünya aşk görsün"
Şanssızlığa katlanabiliriz, çünkü dışarıdan gelir ve tümüyle rastlantısaldır. Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan, yaptığımız hatalara hayıflanmaktır.
Oscar Wilde
|
|
|
Forum Sevdalısı
Şu an sitede değil!Burç : Oğlak
Nereden : **GEÇERKEN ACILARDAN GÜLMEYİ UNUTMA** Kan Grubu : 0 Rh-
Üye No : 31264
Ruh Hali:
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Ocak 2010, 01:37:16 Çrş » |
|
Can çıkar huy çıkmaz, hayır kardeşim çıkarrrrrr
|
|
|
|
|
|
EN BÜYÜK YENİLGİ, HİÇ ŞÜPHESİZ KARAMSARLIKTIR.
|
|
|
K A L B İ M
Ruh Hali:
|
 |
« Yanıtla #6 : 06 Ocak 2010, 01:37:54 Çrş » |
|
Can çıkar huy çıkmaz, hayır kardeşim çıkarrrrrr
bence de çıkar 
|
|
|
|
|
|
Oscar Wilde
|
|
|
|