K A L B İ M
Şu an sitede değil!Burç : Koç
Nereden : Yüreğimin götürdüğü yer... Kan Grubu : B Rh-
Üye No : 9741
Ruh Hali:
Mutluluk gülüşünde saklı(:
|
 |
« : 12 Mayıs 2009, 13:10:18 Sal » |
|
Transparan kurbağa Anavatanı Venezuella olan bu kurbağa, bilinen diğer soydaşları gibi yeşil ama, transparan olduğundan, bakıldığında kalbi, ciğerleri ve sindirim sistemi rahatça görülebiliyor. Transparan kafalı balıkBu tuhaf derinsu balığı, transparan bir kafaya ve boru şeklinde gözlere sahip. Işığa oldukça duyarlı olan gözleriyle, hem yiyeceklerini kolayca algılayıp hem de yönünü bulabiliyor. Ancak, ağzının üstünde görülen iki nokta gözleri değil. Transparan kelebekOrta Amerika'da bulunan bu fırça ayaklı hayvanın kanatları transparan. Kanatlarındaki değişik doku onun cam gibi görünmesini sağlıyor. Transparan mürekkepbalığıGüney yarımkürenin okyanuslarında görülen bu tür, gerekli durumlarda bir top gibi görünebilme kabiliyetine sahip. Transparan zebra balığıBu içi görünen balık, 2008 yılında, kanser hakkında araştırma yapan bilimadamları tarafından yaşayan canlılarda tümörün nasıl büyüdüğünü anlayabilmek için yaratıldı. Transparan buzbalığıGüney Amerika'nın soğuk denizlerinde, karides ve diğer balıklarla beslenen bu türün transparan olan kısmı kanı çünkü kanlarında hemoglobin yok. Metabolizmaları, kanlarında çözülen oksijenle çalışıyor. Transparan ampipodBu karidese benzer türün, hayatta kalmak için değişik bir stratejisi var. İçinde olan her şeyi gösteriyor. Transparan larvalı karides Hawaii civarındaki sularda görülen bu tür aynı denizanaları gibi transparan. Transparan salplerDenizanası ailesinin bir üyesi olan salpler su bitkileri ile beslenirler. Transparan olan salplerin vücutları fıçı şeklinde ve uzunlukları 1 ile 10 cm arasında değişebiliyor. Transparan denizanası Bütün okyanuslarda yüzeyden derinliğe kadar her bölümdeler. Pekçoğu o kadar transparan ki gözle görülmeleri bile çoğu zaman imkansız. Resimdeki örnek ise 2.5 cm uzunluğunda bir örneği. Resim küçültülmüştür. Orjinal boyutu için tıklayın. Resmin orjinal ölçüsü 543x355. kaynak: www.sanalda1numara.com 
|
|
|
|
|
|
Ve dörtte üçü su olduğundan mı vücudumuz okyanuslar gibi Ay'ın cazibesinin etkisindedir..? Bu yüzden mi içimiz gelgit halindedir..? Sular ve gökler arasında kalabalığım. Tut ki yeni yaratılmışım... Bu yüzden mi sudan sebeplerle yitiririz su gibi aziz şeyleri çoğu zaman. Sular durulduğunda aydınlanır anlamlar ama sular ...durulmaz dalgalanmadan..
|
|
|
Artık sende "biz" densin..
Şu an sitede değil!Burç : Başak
Nereden : tam buradan
Üye No : 33951
Ruh Hali:
herkezin gördüğü mesaj kişisel değildir!
|
 |
« Yanıtla #1 : 12 Mayıs 2009, 19:12:25 Sal » |
|
cıplak gibiler yahu.=) ama kubağa yı pek bi beğendim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
K A L B İ M
Şu an sitede değil!Burç : Koç
Nereden : Yüreğimin götürdüğü yer... Kan Grubu : B Rh-
Üye No : 9741
Ruh Hali:
Mutluluk gülüşünde saklı(:
|
 |
« Yanıtla #2 : 12 Mayıs 2009, 20:32:19 Sal » |
|
Hayvanların hiç biri transparan olmasınlar,kelebek dışında (:
|
|
|
|
|
|
Ve dörtte üçü su olduğundan mı vücudumuz okyanuslar gibi Ay'ın cazibesinin etkisindedir..? Bu yüzden mi içimiz gelgit halindedir..? Sular ve gökler arasında kalabalığım. Tut ki yeni yaratılmışım... Bu yüzden mi sudan sebeplerle yitiririz su gibi aziz şeyleri çoğu zaman. Sular durulduğunda aydınlanır anlamlar ama sular ...durulmaz dalgalanmadan..
|
|
|
K A L B İ M
Şu an sitede değil!Burç : Boğa
Nereden : kırıLgan bi dünYa..! Kan Grubu : 0 Rh+
Üye No : 31805
Ruh Hali:
..Sebebim olanlar bayramlar etsinler..
|
 |
« Yanıtla #3 : 12 Mayıs 2009, 22:39:39 Sal » |
|
çok ilginç 
|
|
|
|
|
|
"Gönlümsün yaşadım yaşanacak geri kalan ömrümsün ayrılıklar olmasında aşkın öldürsün izin ver hayatında kalayım sonsuza sürsün dünya aşk görsün"
Şanssızlığa katlanabiliriz, çünkü dışarıdan gelir ve tümüyle rastlantısaldır. Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan, yaptığımız hatalara hayıflanmaktır.
Oscar Wilde
|
|
|
Artık sende "biz" densin..
Şu an sitede değil!Burç : İkizler
Nereden :
Üye No : 4843
Ruh Hali:
|
 |
« Yanıtla #4 : 13 Mayıs 2009, 00:23:50 Çrş » |
|
Garipler, nedense sevmedim bunları
|
|
|
|
|
|
Kısa bir öyküdür aşk; uğruna upuzun acılar çektiğimiz. Ve kısa bir türküdür aşk; bir kez daha söylemek için delirdiğimiz…
|
|
|
Moderatör
Şu an sitede değil!Burç : Yay
Nereden : İstanbul... Kan Grubu : B Rh+
Üye No : 6664
Ruh Hali:
On Bin Resme Dahil Olsam, Ben Veririm En İyi Pozu.
|
 |
« Yanıtla #5 : 13 Mayıs 2009, 23:52:53 Çrş » |
|
Transparan kelebekOrta Amerika'da bulunan bu fırça ayaklı hayvanın kanatları transparan. Kanatlarındaki değişik doku onun cam gibi görünmesini sağlıyor. Kelebeğimi beğendim...  Teşekkürler Nazlıcanım.
|
|
|
|
|
|
Sahici...
|
|
|
Moderatör
Şu an sitede değil!Burç : Oğlak
Nereden :
Üye No : 32704
Ruh Hali:
Sıradanım;ama en ön sıradan:)))
|
 |
« Yanıtla #6 : 14 Mayıs 2009, 00:01:25 Prş » |
|
Bende kelebeği beğendim bir tek içide dışlıda bizim kelebeğimiz gibi güselll 
|
|
|
|
|
|
çok erken susturuldum bu yüzden bu üç boyutlu sarhoşluklar fasl-ı şahane yıkılışlar alnımda eksik bir veda busesi, mümkün değil../..sevilemez ayrılıklar
sol göğsüm../..yanık göğsüm nasıl da zor sevgi aramak resimlerde bir çocuk olsam kolaydı ama../..büyüdüm
|
|
|
Moderatör
Şu an sitede değil!Burç : Yay
Nereden : İstanbul... Kan Grubu : B Rh+
Üye No : 6664
Ruh Hali:
On Bin Resme Dahil Olsam, Ben Veririm En İyi Pozu.
|
 |
« Yanıtla #7 : 14 Mayıs 2009, 00:10:42 Prş » |
|
Bende kelebeği beğendim bir tek içide dışlıda bizim kelebeğimiz gibi güselll  Canımsın Ankakuşum, Teşekkür ederim... Gel öpeceğim seni, hemde kocaman...
|
|
|
|
|
|
Sahici...
|
|
|
Moderatör
Şu an sitede değil!Burç : Oğlak
Nereden :
Üye No : 32704
Ruh Hali:
Sıradanım;ama en ön sıradan:)))
|
 |
« Yanıtla #8 : 14 Mayıs 2009, 00:12:20 Prş » |
|
|
|
|
|
|
|
çok erken susturuldum bu yüzden bu üç boyutlu sarhoşluklar fasl-ı şahane yıkılışlar alnımda eksik bir veda busesi, mümkün değil../..sevilemez ayrılıklar
sol göğsüm../..yanık göğsüm nasıl da zor sevgi aramak resimlerde bir çocuk olsam kolaydı ama../..büyüdüm
|
|
|
|